€795.000

Prachtig gemeubileerd (luxueus - design) 2 slaapkamer appartement gelegen in het centrum en de dichte omgeving van zee en strand.

te koopRef: 4968855

Prachtig gemeubileerd (luxueus - design) 2 slaapkamer appartement gelegen in het centrum en de dichte omgeving van zee en strand.
Samenstelling:
Inkomhal, met een gevelbreedte van 6m komen we in de lumineuze woonkamer uitgevend op ruim voorterras (ochtendzon) het raam is op volle breedte van het appartement met een schuivend gedeelte in het midden, open designkeuken met inschuifdeuren voorzien van alle toestellen (microgolf - oven - stoomoven), grote badkamer met inloopdouche, 2 volwaardige slaapkamers met ingemaakte kasten uitgevend op het ruim achterterras (middagzon).
Afwerking: massief eiken parket, plafondhoge deuren, design plaatradiatoren en designspots, elektrische American stores op alle ramen.
Mogelijkheid tot aankoop van een autostaanplaats op 250m van het appartement voor € 55.000.
Uniek aanbod - Afspraak voor meer inlichtingen of een bezoek 050/60.34.71

Algemeen

Bewoonbare oppervlakte
96 m2
Bouwjaar
2009
Aantal verdiepingen
5
Gevelbreedte
6 m

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Keuken
Ja
Aantal terrassen
2
Zwembad
Nee

Stedenbouwkundige info

Voorkooprecht
Nee
Vonnissen
Nee
O-peil
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Financiëel

Kadastraal inkomen
€ 1155

Perceel informatie

Energie en Elektriciteit

EPC
167
167
Aardgas
Ja
Verwarming
gas cv

Vergelijkbare panden

Cecil Studio 4E
appartement
5337245

Centrum

  • € 448.000

Luxueus afgewerkte studio met slaaphoek en met frontaal zicht op het Van Bunnenplein en de Noordzee. Indeling: Inkom met gastentoilet, volledig uitgeruste keuken, slaaphoek en badkamer met inloopdouche en lavabo en ingemaakte kasten, aangename leefruimte met visgraatparket met een prachtig...

meer informatie