€1.000.000

Ruim 3-slaapkamer appartement op de Zeedijk tussen het Rubensplein en de Parmentierlaan.

verkochtRef: 3931920

Ruim 3-slaapkamer appartement op de Zeedijk tussen het Rubensplein en de Parmentierlaan. Het appartement is gelegen op de 4°verdieping in een aangename residentie met slechts één appartement per verdieping. Prachtig en ruim zeezicht. Appartement heeft een terras vooraan maar ook een groot zonneterras achteraan.
Samenstelling:
Inkomhal, living met groot terras en ramen tot onder over bijna de ganse gevelbreedte, open volledig ingerichte keuken, ruime berging met wasmachine/droogkast, gastentoilet, vestiaire, douchekamer, badkamer met toilet, slaapkamer met dubbel bed, slaapkamer met éénpersoonsbed met bed in lade, 3de slaapkamer. Ruim en zonnig terras aan de achterzijde. Privatieve kelder en fietsenberging in het gebouw. Mogelijkheid tot aankopen van een garage in het gebouw. Top aanbod!

Algemeen

Bewoonbare oppervlakte
120 m2
Garage(s)
1

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2

Stedenbouwkundige info

Financiëel

Perceel informatie

Energie en Elektriciteit

Vergelijkbare panden

Cecil Studio 4E
appartement
5337245

Centrum

  • € 448.000

Luxueus afgewerkte studio met slaaphoek en met frontaal zicht op het Van Bunnenplein en de Noordzee. Indeling: Inkom met gastentoilet, volledig uitgeruste keuken, slaaphoek en badkamer met inloopdouche en lavabo en ingemaakte kasten, aangename leefruimte met visgraatparket met een prachtig...

meer informatie